Behandelaar

Mijn naam is Marianne Schipper. Ik ben in 1997 afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Leiden en sinds 1997 werkzaam in de praktijk. Ik werk niet vanuit 1 theoretische stroming, maar maak gebruik van verschillende kaders. Cognitieve gedragstherapie en Mindfulness zijn vaak onderdeel van de behandeling. Dit houdt in dat ik praktisch en klachtgericht kan werken, maar dat ik ook therapie kan geven die gericht is op inzicht in onderliggende problematiek.

In de loop van de jaren ben ik me gaan specialiseren in het behandelen van chronische stressklachten en burn-out. Ik ben partner geworden van het CSR centrum. De CSR-methode behandelt vanuit wetenschappelijke basis chronische stressklachten. Het is een zeer praktische aanpak met goede resultaten. Voor meer informatie zie

Afhankelijk van uw hulpvraag en mogelijkheden kiezen we voor de therapievorm of coaching die het best bij u past. Ik ben Gezondheidszorgpsycholoog (registratie in het BIG-register), ik ben lid van het N.I.P en partner van het CSR centrum.